ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Moderátor: sakulajda

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod Shotek » 09 říj 2016, 01:12

honza kadrmas píše:tak to vim ale když to tam nakopčím tak to el mod nechce přehrát ani zvuky které tam už původně byly :(


- nakopíruj je do složky 111, když budeš chtít jiný model, zas přes to nakopíruj ty nový zvuky
- zvukové soubory musí být mono 8bit wav, aby šly přehrát

ahoj
Uživatelský avatar
Shotek
PzKpfw IV
PzKpfw IV
 
Příspěvky: 422
Registrován: 19 bře 2013, 11:21
Bydliště: Praha 9

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod pechy » 09 říj 2016, 11:23

Shotek píše:
honza kadrmas píše:tak to vim ale když to tam nakopčím tak to el mod nechce přehrát ani zvuky které tam už původně byly :(


- nakopíruj je do složky 111, když budeš chtít jiný model, zas přes to nakopíruj ty nový zvuky
- zvukové soubory musí být mono 8bit wav, aby šly přehrát

ahoj



Presne tak musi to bejt v slozce 111 jestli to ladujes jen do rootu karty tak si to ani neusere.
Naposledy upravil pechy dne 09 říj 2016, 11:23, celkově upraveno 1
při couvání s Tigrem se nesnažte zatáčet......
Uživatelský avatar
pechy
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
 
Příspěvky: 1436
Registrován: 31 bře 2012, 21:05
Bydliště: Sázava ,Benešov

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod honza kadrmas » 09 říj 2016, 15:32

Ok Díky zkusím ;) Do adresáře 111 jsem to dával ale nechtělo to přehrávat ani zvuky které tam už jednou byly a fungovaly zkusím to ještě jednou ;)
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 883
Registrován: 03 led 2010, 12:59
Bydliště: Veliny Pardubický kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod honza kadrmas » 09 říj 2016, 23:49

Ahoj díky za rady konečně jsem to rozchodil dokonce i ten sound manager :-)
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 883
Registrován: 03 led 2010, 12:59
Bydliště: Veliny Pardubický kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod LK88 » 02 zář 2017, 19:54

kdyz jsem odhalil problem.s prijimacem a vse rozchodil, vse jde jak ma , elmod je PRO , vse slo hladce , jen jedinou chybicku jsem zaznamenal, nejde zvuk elevace kanonu? to jedine nejde nebo delam neco spatne, ma nekdo zkusenost s tim? :idea:
Uživatelský avatar
LK88
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 973
Registrován: 23 dub 2015, 18:28
Bydliště: praha 9 vysočany

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod Ody » 03 zář 2017, 09:32

Problém s chybějícím zvukem elevace jsem také řešil - už si přesně nepamatuju, ale podle mě zvuk v daném zvukové sadě úplně chyběl, tak bylo nutné ho tam dokopírovat a pak myslím přiřadit v sound manageru.
Uživatelský avatar
Ody
PzKpfw IV
PzKpfw IV
 
Příspěvky: 437
Registrován: 12 kvě 2012, 10:08
Bydliště: Plzeň

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod LK88 » 03 zář 2017, 09:54

jo cetl jsem tve prizpevky, je to tak , zvuk tam neni, dobre dat ten zvuk do 111 a jak ho nazvat a kam umistit mezi ostatnima zvukama nebo je to jedno?
Uživatelský avatar
LK88
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 973
Registrován: 23 dub 2015, 18:28
Bydliště: praha 9 vysočany

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod LK88 » 03 zář 2017, 10:27

Ody diky , uz to mam ... ;)
Uživatelský avatar
LK88
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 973
Registrován: 23 dub 2015, 18:28
Bydliště: praha 9 vysočany

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod honza kadrmas » 05 zář 2017, 22:31

Ahoj mám takový dotaz na menší problém do noťasu jsem si stáhl el-mod konfigurátor verze 1.30 program se mi normálně spustí připojím el mod přes usb a chová se to jako kdyby modul nebyl vůbec připojen tudíž jejde nic nastavovat atd. silent_marcus mi v lešanech říkal že prý je zapotřebí nějaký ovladač či co nemáte s tím prosím někdo nějakou zkušenost? Popřípadě kde by se to dalo stáhnout? Děkuji Šaryk ahoj
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 883
Registrován: 03 led 2010, 12:59
Bydliště: Veliny Pardubický kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod Shotek » 05 zář 2017, 22:37

pokud si ještě pamatuju, tak je tam snad instalace ovladače k USB rozhraní, ale je už součástí té instalačky Elmodu...
kdyžtak mě někdo opravte, pokud se pletu...
ahoj
Naposledy upravil Shotek dne 05 zář 2017, 22:37, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Shotek
PzKpfw IV
PzKpfw IV
 
Příspěvky: 422
Registrován: 19 bře 2013, 11:21
Bydliště: Praha 9

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron

x