ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Moderátor: sakulajda

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod LK88 » 05 zář 2017, 23:15

Me se teda stahlo zaroven config i potrebne drivery soucasne, ale zkus jiny port usb v pocitaci nebo jiny kabel usb
Uživatelský avatar
LK88
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 975
Registrován: 23 dub 2015, 18:28
Bydliště: praha 9 vysočany

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod scoutT34 » 06 zář 2017, 06:50

Ahoj

ak sa nemýlim najprv je potrebné nainštalovat ovládač na USB ktorý ''vyrobi'' z USB COM PORT (podobne to bolo aj pri IBU3)
až keď bude nainštalovaný tento COM port je nutné nainštalovať ovládaci program
následne treba v zozname 'PORTOV' vybrať ten správny

štandardne by to malo naskočiť samo ale niekedy to závisi od operačneho systému PC, hardware, nainštalovaných programov, komponentov ....

Ja osobne som to doma na firemnom ntb nerozbehal (asi nejake firemne obmedenia) pričom na domácom ntb resp stolnom počítači to ide ???

PS:
skús poslať SZ sakulajdovi
Uživatelský avatar
scoutT34
PzKpfw IV
PzKpfw IV
 
Příspěvky: 298
Registrován: 11 zář 2015, 15:47
Bydliště: Hrubá Borša

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod LK88 » 06 zář 2017, 07:43

jeste jedna vec , je treba dat: spustit jako spravce ahoj
Uživatelský avatar
LK88
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 975
Registrován: 23 dub 2015, 18:28
Bydliště: praha 9 vysočany

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod honza kadrmas » 06 zář 2017, 09:52

Ahoj na stolním počítači to chodí ale tam mám conf. 1.28 tam to chodilo i s téčkem jen ten noťas nejde ovladač tam nějaký byl a je nainstalovaný zkusím ještě ten jiný kabel.
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 883
Registrován: 03 led 2010, 12:59
Bydliště: Veliny Pardubický kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod Shotek » 06 zář 2017, 13:50

honza kadrmas píše:Ahoj na stolním počítači to chodí ale tam mám conf. 1.28 tam to chodilo i s téčkem jen ten noťas nejde ovladač tam nějaký byl a je nainstalovaný zkusím ještě ten jiný kabel.


Jestli tam ten ovladač už byl, může být nakopnutý/poškozený. Zkus ho ve správci zařízení vyhodit a potom znova spustit instalaci elmodu "jako správce" . Ten by měl ten driver znovu nainstalovat. Je totiž možné, že ten elmodí setup detekuje přítomnost driveru v pc a pokud ho najde, tak automaticky jeho instalaci přeskočí aniž by řešil, zda je OK. Pokud by teda ten stávající driver byl poškozený, nebude tím pádem ani automaticky opraven.

dej vědět jaxi pochodil...
ahoj
Naposledy upravil Shotek dne 06 zář 2017, 13:52, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Shotek
PzKpfw IV
PzKpfw IV
 
Příspěvky: 422
Registrován: 19 bře 2013, 11:21
Bydliště: Praha 9

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod honza kadrmas » 06 zář 2017, 21:47

Ahoj tak stále nejde zítra zkusím jiný kabel... jako správce to normálně spustím jen ten konfigurátor se chová jako když modul není připojen...jinak ovladač se mi s tím stáhne i nainstaluje ale nefunguje to... >:o *WALL*
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 883
Registrován: 03 led 2010, 12:59
Bydliště: Veliny Pardubický kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod Shotek » 06 zář 2017, 21:53

honza kadrmas píše:Ahoj tak stále nejde zítra zkusím jiný kabel... jako správce to normálně spustím jen ten konfigurátor se chová jako když modul není připojen...jinak ovladač se mi s tím stáhne i nainstaluje ale nefunguje to... >:o *WALL*


a ten propojkabel můžeš testnou na tom druhém pc? pokud se tam modul načte, tak to kabelem nebude...
Uživatelský avatar
Shotek
PzKpfw IV
PzKpfw IV
 
Příspěvky: 422
Registrován: 19 bře 2013, 11:21
Bydliště: Praha 9

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod honza kadrmas » 06 zář 2017, 22:35

Ahoj na stolním pc to normálně chodí...
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 883
Registrován: 03 led 2010, 12:59
Bydliště: Veliny Pardubický kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod sourekv » 07 zář 2017, 08:29

Co napájení USB portu? Mě to takhle chodilo jen na jednom "high power" USB ze tří.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
Uživatelský avatar
sourekv
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 760
Registrován: 22 zář 2009, 21:49
Bydliště: Praha

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod Shotek » 07 zář 2017, 11:39

sourekv píše:Co napájení USB portu? Mě to takhle chodilo jen na jednom "high power" USB ze tří.


to by mohlo být taky důvodem, i když na druhou stranu Elmod modul má vlastní napájení, tudíž by to nemělo mít teoreticky vliv, kolik USB umí nakrmit...
za pokus to stojí...
Uživatelský avatar
Shotek
PzKpfw IV
PzKpfw IV
 
Příspěvky: 422
Registrován: 19 bře 2013, 11:21
Bydliště: Praha 9

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků

x