ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Moderátor: sakulajda

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod honza kadrmas » 07 zář 2017, 18:14

Ahoj to nevím jinak mi porty na noteboku fungují jen s El-modem to nejde propojit...
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 883
Registrován: 03 led 2010, 12:59
Bydliště: Veliny Pardubický kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod Ody » 13 zář 2017, 13:33

Novinky od Elmodu:

- Od 7.9.2017 je ke stažení nová 64bit aplikace "ElmodApp" (na 32bit Windows 7 nejde spustit - zkoušel jsem). Aplikace přináší některé nové možnosti - nejzásadnější je asi možnost změnit zvukovou sadu přes aplikaci bez nutnosti manipulovat s SD kartou. (Že by reakce na konkurenční IBU3?)

- Od 2.9.2017 jsou dostupné ElMod Fusion PRO a Fusion ECO nové revize F. V této revizi např. opět odstranili standardní USB port.

- Od 30.8.2017 je k dispozici firmware 2.00b pro moduly Fusion ECO/PRO. Je to první verze pro moduly revize "F", ale funguje i na předchozích revizích A-E.
Uživatelský avatar
Ody
PzKpfw IV
PzKpfw IV
 
Příspěvky: 436
Registrován: 12 kvě 2012, 10:08
Bydliště: Plzeň

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod Kos » 09 říj 2017, 20:26

Zdravím, dívám se, že lze koupit ElMod už jen nový typ rev.F. Není to, jak už to tak bývá, horší nežli ty předešlé?
Nevyzkoušel ho už někdo?
Naposledy upravil Kos dne 09 říj 2017, 21:59, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Kos
 
Příspěvky: 1
Registrován: 24 črc 2017, 22:01
Bydliště: Jilemnice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod 50koruny » 10 říj 2017, 15:11

ja som si svojho Elmoda akurát teraz rozbalil.mám revíziu E - verzia PRO.
ešte bude pár týžňov trvať kým to vyskúšam.musím počkať na vysielač.
druhá Armata sa už pomaly ale isto črtá a tento krát dostane adekvátnu výbavu :)
zatiaľ pomerám Elmod a vytlačím si škatulku.
ak by mal niekto o škatulku na Elmoda záujem: keď to bude aktuálne, tak vycapím foto+dalšie info do subfóra predám/kúpim.
Uživatelský avatar
50koruny
PzKpfw III
PzKpfw III
 
Příspěvky: 89
Registrován: 02 čer 2017, 03:23
Bydliště: Banská Bystrica

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod honza kadrmas » 10 říj 2017, 20:17

Ahoj mám ho a funguje stejně jako ten předešlý je tam víc věcí na nastavení a trochu jiné konektory na osvětlení atd.
Naposledy upravil honza kadrmas dne 10 říj 2017, 20:18, celkově upraveno 1
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 883
Registrován: 03 led 2010, 12:59
Bydliště: Veliny Pardubický kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod honza kadrmas » 10 říj 2017, 20:19

Ahoj myslím že mám F a funguje stejně jako ten předešlý je tam víc věcí na nastavení a trochu jiné konektory na osvětlení atd. To
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 883
Registrován: 03 led 2010, 12:59
Bydliště: Veliny Pardubický kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod honza kadrmas » 10 říj 2017, 23:09

50koruny píše:ja som si svojho Elmoda akurát teraz rozbalil.mám revíziu E - verzia PRO.
ešte bude pár týžňov trvať kým to vyskúšam.musím počkať na vysielač.
druhá Armata sa už pomaly ale isto črtá a tento krát dostane adekvátnu výbavu :)
zatiaľ pomerám Elmod a vytlačím si škatulku.
ak by mal niekto o škatulku na Elmoda záujem: keď to bude aktuálne, tak vycapím foto+dalšie info do subfóra predám/kúpim.


Ahoj tak mám taky rev. E ;)
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 883
Registrován: 03 led 2010, 12:59
Bydliště: Veliny Pardubický kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod 50koruny » 13 říj 2017, 15:44

Shotek píše:
sourekv píše:Co napájení USB portu? Mě to takhle chodilo jen na jednom "high power" USB ze tří.


to by mohlo být taky důvodem, i když na druhou stranu Elmod modul má vlastní napájení, tudíž by to nemělo mít teoreticky vliv, kolik USB umí nakrmit...
za pokus to stojí...

to neni o napätí ani ničom podobnom.
ide o to, že PC berie 3 USB porty ako jeden USB port s "roztrojkou" (HUB)
a ten high power - tak to bola akurát tá hlavná vetva.

čip ktorý má na starosti USB je Silicon Labs CP2102
komu to z nejakých príčin na jednom PC funguje a na druhom nie, odporúčam skúsiť tento ovládač priamo od výrobcu čipu.
ak to niekomu pomôže, dajte vedieť.zvedavý som.
https://www.silabs.com/products/develop ... cp-drivers
Naposledy upravil 50koruny dne 13 říj 2017, 15:57, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
50koruny
PzKpfw III
PzKpfw III
 
Příspěvky: 89
Registrován: 02 čer 2017, 03:23
Bydliště: Banská Bystrica

Předchozí

Zpět na Elektronika

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x