Zdravím z Krkonoš

Vyřízené aktivace
Odpovědět
Empi
PzKpfw II
PzKpfw II
Příspěvky: 23
Registrován: 11 led 2014, 17:52
10
Lokalita: Trutnov

Zdravím z Krkonoš

Příspěvek od Empi »

Ahoj tankáni, jmenuju se Petr. Svého tygříka jsem dostal od manželky k narozeninám asi před dvěma lety a původně jsem zamýšlel ho využívat jen jako svojí první RC hračku v životě na ježdění po zahradě. Nikdy jsem nebyl modelář a tak jsem s ním chtěl pouze bez problémů jezdit a neprovádět na něm žádné velké změny. Když mi ale i po druhé reklamaci tanku odešly znovu převodovky (mám ten kovový tuning od Pelikána), pochopil jsem, že asi nějaké změny budou potřeba. :D Od té doby pročítám tohle fórum a předělávám a měním. Dokonce jsem zjistil, že mě to totálně baví. Sice asi nikdy nedosáhnu tak skvělých výsledků, jako máte vy tady, ale tím se rozhodně nenechám odradit. :D Těším se, až se dostanu na nějakej ten srázek.
pajak7

Re: Zdravím z Krkonoš

Příspěvek od pajak7 »

Tak tě tu vítám Petře,to že jsi nikdy nebyl modelář nevadí, ;) já taky ne.
A že nedosáhneš výsledků jako my tak to už vůbec nevadí protože dokud budeš spokojen hlavně ty tak je to nejdůležitější na tomhle koníčku .
Navštívit nějaký ten sraz máš zrovna teď příležitost v sobotu ve Strážnici a pak asi až ty Lešany .
Jinak ještě jednou tě tu vítám a užívej si svého Tigera s naším forem ;)
Empi
PzKpfw II
PzKpfw II
Příspěvky: 23
Registrován: 11 led 2014, 17:52
10
Lokalita: Trutnov

Re: Zdravím z Krkonoš

Příspěvek od Empi »

Díky za přivítání.Tu Strážnici nestihnu, ale ty Lešany se určitě pokusím. Snad dostanu dovolenou :-( Doufám, že vy si to ježdění na Strážnici užijete a že se tady objeví nějaký fotky ;-)
Odpovědět

Zpět na „Aktivovaní“