ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Moderátor: sakulajda

Odpovědět
LK88
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
Příspěvky: 1457
Registrován: 23 dub 2015, 18:28
Bydliště: praha 9 vysočany

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od LK88 »

Me se teda stahlo zaroven config i potrebne drivery soucasne, ale zkus jiny port usb v pocitaci nebo jiny kabel usb
Uživatelský avatar
scoutT34
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 536
Registrován: 11 zář 2015, 15:47
Bydliště: Hrubá Borša

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od scoutT34 »

Ahoj

ak sa nemýlim najprv je potrebné nainštalovat ovládač na USB ktorý ''vyrobi'' z USB COM PORT (podobne to bolo aj pri IBU3)
až keď bude nainštalovaný tento COM port je nutné nainštalovať ovládaci program
následne treba v zozname 'PORTOV' vybrať ten správny

štandardne by to malo naskočiť samo ale niekedy to závisi od operačneho systému PC, hardware, nainštalovaných programov, komponentov ....

Ja osobne som to doma na firemnom ntb nerozbehal (asi nejake firemne obmedenia) pričom na domácom ntb resp stolnom počítači to ide ???

PS:
skús poslať SZ sakulajdovi
LK88
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
Příspěvky: 1457
Registrován: 23 dub 2015, 18:28
Bydliště: praha 9 vysočany

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od LK88 »

jeste jedna vec , je treba dat: spustit jako spravce ahoj
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 919
Registrován: 03 led 2010, 11:59
Bydliště: Borohrádek Královehradecký Kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od honza kadrmas »

Ahoj na stolním počítači to chodí ale tam mám conf. 1.28 tam to chodilo i s téčkem jen ten noťas nejde ovladač tam nějaký byl a je nainstalovaný zkusím ještě ten jiný kabel.
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
Shotek
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 885
Registrován: 19 bře 2013, 10:21
Bydliště: Praha 9

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Shotek »

honza kadrmas píše:Ahoj na stolním počítači to chodí ale tam mám conf. 1.28 tam to chodilo i s téčkem jen ten noťas nejde ovladač tam nějaký byl a je nainstalovaný zkusím ještě ten jiný kabel.
Jestli tam ten ovladač už byl, může být nakopnutý/poškozený. Zkus ho ve správci zařízení vyhodit a potom znova spustit instalaci elmodu "jako správce" . Ten by měl ten driver znovu nainstalovat. Je totiž možné, že ten elmodí setup detekuje přítomnost driveru v pc a pokud ho najde, tak automaticky jeho instalaci přeskočí aniž by řešil, zda je OK. Pokud by teda ten stávající driver byl poškozený, nebude tím pádem ani automaticky opraven.

dej vědět jaxi pochodil...
ahoj
Naposledy upravil(a) Shotek dne 06 zář 2017, 13:52, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 919
Registrován: 03 led 2010, 11:59
Bydliště: Borohrádek Královehradecký Kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od honza kadrmas »

Ahoj tak stále nejde zítra zkusím jiný kabel... jako správce to normálně spustím jen ten konfigurátor se chová jako když modul není připojen...jinak ovladač se mi s tím stáhne i nainstaluje ale nefunguje to... >:o *WALL*
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
Shotek
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 885
Registrován: 19 bře 2013, 10:21
Bydliště: Praha 9

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Shotek »

honza kadrmas píše:Ahoj tak stále nejde zítra zkusím jiný kabel... jako správce to normálně spustím jen ten konfigurátor se chová jako když modul není připojen...jinak ovladač se mi s tím stáhne i nainstaluje ale nefunguje to... >:o *WALL*
a ten propojkabel můžeš testnou na tom druhém pc? pokud se tam modul načte, tak to kabelem nebude...
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 919
Registrován: 03 led 2010, 11:59
Bydliště: Borohrádek Královehradecký Kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od honza kadrmas »

Ahoj na stolním pc to normálně chodí...
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
sourekv
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 846
Registrován: 22 zář 2009, 21:49
Bydliště: Praha

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sourekv »

Co napájení USB portu? Mě to takhle chodilo jen na jednom "high power" USB ze tří.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
Uživatelský avatar
Shotek
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 885
Registrován: 19 bře 2013, 10:21
Bydliště: Praha 9

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Shotek »

sourekv píše:Co napájení USB portu? Mě to takhle chodilo jen na jednom "high power" USB ze tří.
to by mohlo být taky důvodem, i když na druhou stranu Elmod modul má vlastní napájení, tudíž by to nemělo mít teoreticky vliv, kolik USB umí nakrmit...
za pokus to stojí...
Odpovědět

Zpět na „Elektronika“