ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Moderátor: sakulajda

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod LK88 » 03 dub 2018, 13:06

když si otevřeš konfigurátor , je tam záložka jízda, tam máš různá nastavení a stupně atd, s tím si pohraj, podlož si tank at máš pásy ve vzduchu a nastavuj, je to taky dle toho jaké máš převodovky, tady máš pomůcku
https://www.rctankwarfare.co.uk/forums/ ... 3&start=20
Uživatelský avatar
LK88
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
 
Příspěvky: 1254
Registrován: 23 dub 2015, 18:28
Bydliště: praha 9 vysočany

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod Shotek » 03 dub 2018, 13:10

Kos píše:Nemohl by mě nědo poradit, prosím. U ElModu nejsem schopen docílit toho, aby se tank rozjel hned po přidání plynu na vysílači. Vždy trvá tak cca 3s než se tank pohne. Děkuji.


Pokud si pamatuju, tak je v nastavení simulace řazení rychlosti, takže tipuju, že ty 3s prodlevy jsou nastavené na to zařazení. Měl bys slyšet v rámci té prodlevy zvuk toho řazení...
Mělo by to ale jít parametricky nastavit, nebo asi i úplně deaktivovat v setupu Elmodu.
ahoj
Uživatelský avatar
Shotek
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 532
Registrován: 19 bře 2013, 11:21
Bydliště: Praha 9

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod honza kadrmas » 28 kvě 2018, 13:28

Ahoj máte někdo ve starším fusionu už ten nový program co je pro poslední provedení F? A ještě jedna otázka povedlo se někomu z vás nainstalovat el mod app 32bit? Mě to antivir vyhodí že to je virus...
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 904
Registrován: 03 led 2010, 12:59
Bydliště: Veliny Pardubický kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod scoutT34 » 28 kvě 2018, 13:42

inštaloval som iba 64 bit aplikaciu (mas 32 bit comp ?)

mam novy software ktory pracuje aj s verziou PRO F aj staršou asi PRO E
upgradoval som na verzii E aj firmware
Uživatelský avatar
scoutT34
PzKpfw IV
PzKpfw IV
 
Příspěvky: 398
Registrován: 11 zář 2015, 15:47
Bydliště: Hrubá Borša

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod 50koruny » 28 kvě 2018, 18:22

tak na chvíľu deaktivuj antivírus.veď vieš čo inštaluješ.
a ak náhodou antivírus pochádza od Esetu tak to plne chápem.ten postupuje metódou žiadny súbor-žiadny vírus.
raz mi pred vlastnými očami vymazal solitaire a míny z čerstvo nainštalovaného PC :o
kadečo sa stáva...

ja mám tiež rev.E s novým firmware 2.00g a novú 64bit aplikáciu, tak sa mi to nestalo
ale ten antivír by som neriešil.robil som už windowsu aj horšie veci :lol:
Naposledy upravil 50koruny dne 28 kvě 2018, 18:23, celkově upraveno 1
facebook.com/warprints
Uživatelský avatar
50koruny
PzKpfw IV
PzKpfw IV
 
Příspěvky: 234
Registrován: 02 čer 2017, 03:23
Bydliště: Banská Bystrica

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod honza kadrmas » 29 kvě 2018, 07:37

Ahoj mám Avast a mám 32-bit operační systém zkusím to nějak ještě jak ti to funguje s tím novým softem?
Naposledy upravil honza kadrmas dne 29 kvě 2018, 07:47, celkově upraveno 1
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 904
Registrován: 03 led 2010, 12:59
Bydliště: Veliny Pardubický kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod honza kadrmas » 29 kvě 2018, 09:45

Ahoj tak jsem to rozchodil volba zvuků v elmod app dobrý ale bohužel jen pro sady zvuků pro nahrání uživatelských zvuků opět karta ven a složka 111 ... :(
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 904
Registrován: 03 led 2010, 12:59
Bydliště: Veliny Pardubický kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod scoutT34 » 29 kvě 2018, 11:03

ano s firmwarom 2xx idu nahravat next gen zvukove sady priamo
ale uzivatelske zvuky bohuzial stale cez Sound manager ???
Naposledy upravil scoutT34 dne 29 kvě 2018, 13:25, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
scoutT34
PzKpfw IV
PzKpfw IV
 
Příspěvky: 398
Registrován: 11 zář 2015, 15:47
Bydliště: Hrubá Borša

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod honza kadrmas » 29 kvě 2018, 13:22

Ano buť přes sound manager který mi chodil asi jen jednou pak už ne já to kopíruji přímo do složky 111 a v pohodě to funguje dají se takto upravit i jiné zvuky v sadě vím že na Tigeru se mi nelíbil zvuk náměru tak jsem tam vložil jiný a v poho. ahoj
Váš Šaryk
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
 
Příspěvky: 904
Registrován: 03 led 2010, 12:59
Bydliště: Veliny Pardubický kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvekod 50koruny » 29 kvě 2018, 14:52

ja som zložku 111 nikdy nepoužil.cez aktualizovanú aplikáciu na SD karte som užívateľské zvuky priamo pretiahol do aplikácie a ona to nahrala do zložky s konkrétnou zvukovou sadou (v mojom prípade do zložky T-90 next gen. sound).mne sa nahrávanie cez soundmanager páčilo.akurát sa nedali zvuky pretiahnuť do políčka v administrátorskom režime.funguje mi to iba v bežnom.

a podarilo sa to teda nainštalovať?obísť antivir?
avast sa dá dočasne deaktivovať na 10 minút alebo tak.
facebook.com/warprints
Uživatelský avatar
50koruny
PzKpfw IV
PzKpfw IV
 
Příspěvky: 234
Registrován: 02 čer 2017, 03:23
Bydliště: Banská Bystrica

PředchozíDalší

Zpět na Elektronika

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

x