ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Moderátor: sakulajda

Odpovědět
sakulajda
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2934
Registrován: 28 led 2009, 22:03
Bydliště: Dolní Kounice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sakulajda » 21 led 2015, 09:57

pechy píše:
sakulajda píše:
pechy píše:Jo jo take porad ladim a porad to neni ono je svtim hodne prace.
Pechy - ty máš ECO, nebo PRO?
Eco
Na záblesk výstřelu máš Asiatam výbojku, či máš zapojené jinak? Na starých modelch byl pin přímo na LED, ale tady ho postrádám.
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 916
Registrován: 03 led 2010, 11:59
Bydliště: Borohrádek Královehradecký Kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od honza kadrmas » 21 led 2015, 11:50

Ahoj tak jak tak koukám čekají mě teda pěkný věci >:o
Váš Šaryk

Januk
PzKpfw IV
PzKpfw IV
Příspěvky: 149
Registrován: 14 pro 2012, 14:47
Bydliště: Trutnov

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Januk » 21 led 2015, 13:06

Četl jsem toto vlákno a mohu na to říct jen jedno. cool

Ještě že mám Pajaka. Je to můj CML. :lol: :lol: :lol:

sakulajda
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2934
Registrován: 28 led 2009, 22:03
Bydliště: Dolní Kounice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sakulajda » 21 led 2015, 15:37

pechy píše: Mám Asiatam také sem nic nenašel.
sákryš :(
pechy píše: Já tam nemůžu rozchodit user sound furt to různě měnín a nemůžu je spustit i když to ukazuje že tam jsou a na konci programu je normálně spustím.
to jsem zatím nezkoušel - respektive na levé páce mi to teď hlásí (přehraje) při vychýlení user sound x až y - musím mít ale aktivovaný 5 kanál na jednu stranu
mám zapojených všech 6 kanálů - 5 a 6 3 polohové ovládání
pechy píše: Ale kouřák je bomba za to maj u mě malé plus.
Kouřák v téčku není, takže nemohu posoudit, ale už z fleku můžu říct, že radši dobrou jízdu, ovládání, světla, záblesk a zvuky, než kouřák, který bez vhodných úprav není kouřák
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

sakulajda
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2934
Registrován: 28 led 2009, 22:03
Bydliště: Dolní Kounice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sakulajda » 21 led 2015, 16:58

pechy píše:[
Kouřák mám samozřejmě upravený a hnaný zvukem.
Tak to ja ;)
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

sakulajda
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2934
Registrován: 28 led 2009, 22:03
Bydliště: Dolní Kounice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sakulajda » 23 led 2015, 07:30

Otestoval sem uzivatelske zvuky a vsech 8 hraje krasne

Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

sakulajda
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2934
Registrován: 28 led 2009, 22:03
Bydliště: Dolní Kounice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sakulajda » 23 led 2015, 07:58

pechy píše:Tak to ti zavidim puffy
popis postup, treba na neco prideme

operace s SD kartou

ja to delal nasledovne
Wokna
spustit jako spravce SoundManager.exe
zalozka user sound
pretazeni mysi pozadovane zvuky do policka Drop sample file here
pak zalozka sample set
save a pak activate (nebo obracene? ted nevim)
v adresari 111 se objevilo 8 zvuku pojmenovane tusim usersound 1-8
zadne jine kouzla jsems tim nedelal


model, zapojeny kanal
do pateho kanalu modry vodic
na vysilaci namapovano jako 3 polohovy, respektive to bylo na otocnem knofliku turnigy, ale nini to mam pouze na dvoupolohovem, nebot jsem zjistil, ze treti polohu k nicemu nemam (v terti poloze je totiz svetlo a pak funkce, ktere jsou pro modul PRO) a svetlo sem dal na kanal 6
kdyz je 5 kanal vprostredku, tak levou pakou ovladam funkce veze
kdyz 5 kanal vychylim (ted nevim -100 nebo +100) tak levou pakou ovladam zvuky viz video)
dokud tam zvukova sada mnou nahrana nebyla, tak modul prehraval informaci o tom, kery uzivatelsky zvuk by se mel prave prehravat pri vychyleni kanalu (tahle novinka me u elmodu dostala - ten modul na mne porad neco mluvil :) - i kdyz sem zapojoval motory )

nevim estli je to srozumitelne, ale uz par noci sem poradne nespal - z prace prijedu po sedme vecer, pak nejake prace, potom zapojuju tank az do rana a kdyz uz si myslim ze budu spat, tak me probudi prcek :lol:
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Ody
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 539
Registrován: 12 kvě 2012, 10:08
Bydliště: Plzeň

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Ody » 23 led 2015, 08:02

No, mě těch 8 zvuků funguje též, u mě byl problém ve vysílačce Hitec Optic 6 Sport, nyní na Auroře 9X vše funguje bez problémů. puffy

sakulajda
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2934
Registrován: 28 led 2009, 22:03
Bydliště: Dolní Kounice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sakulajda » 23 led 2015, 08:10

Ody píše:No, mě těch 8 zvuků funguje též, u mě byl problém ve vysílačce Hitec Optic 6 Sport, nyní na Auroře 9X vše funguje bez problémů. puffy
asi bude/byl problem v tom patem kanalu, kdy je opravdu potreba stred a plna vychylka na spravnou stranu
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Milan
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
Příspěvky: 2792
Registrován: 28 led 2009, 23:54
Bydliště: Cvrčovice,Brno-venkov
Kontaktovat uživatele:

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Milan » 23 led 2015, 08:24

Já vám zase nerozumím ani slovo.Cože to děláte ? Něco s elektrikou ? :o :o :o :o

Odpovědět

Zpět na „Elektronika“