ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Moderátor: sakulajda

Odpovědět
sakulajda
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2934
Registrován: 28 led 2009, 22:03
Bydliště: Dolní Kounice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sakulajda » 09 úno 2015, 13:47

honza kadrmas píše:Díky hned to doma zkusím a ohledně toho chcípnutí tak jestli jsem to správně pochopiltak se musím podívat do vysílačky Mám klasiku Turnigy 9x.
turnigy = žádný problém s reversem kanálů, ono to bude potřeba i pro jízdu vpřed/vzad a zatáčení
to chcípání, chce vychytat délku vychýlení páky, protože když je krátká, nebo naopak příliš dlouhá, tak to ten povel neveme.
pokud úspěšně připojíš PC conf, pak si stejně startování pravděpodobně dáš na jiné kanál zvlášť.
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 916
Registrován: 03 led 2010, 11:59
Bydliště: Borohrádek Královehradecký Kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od honza kadrmas » 09 úno 2015, 13:52

Právě proto se ho snažím rozjet ;) ;) ;)
Váš Šaryk

Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 916
Registrován: 03 led 2010, 11:59
Bydliště: Borohrádek Královehradecký Kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od honza kadrmas » 09 úno 2015, 19:06

Ahoj tak správce pomohl ahoj
Váš Šaryk

sakulajda
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2934
Registrován: 28 led 2009, 22:03
Bydliště: Dolní Kounice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sakulajda » 09 úno 2015, 20:13

honza kadrmas píše:Ahoj tak správce pomohl ahoj
no tak paráda - tak šteluj a sem s videem jak ti to valí ;)
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Vojtiš
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 699
Registrován: 17 led 2011, 20:44
Bydliště: Přerov
Kontaktovat uživatele:

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Vojtiš » 09 úno 2015, 23:14

Ondro když chci měnit zvuki tak musím dát tu sd kartu zvlášť do potšálu nebo to může zůstat v elmodu?
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!

sakulajda
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2934
Registrován: 28 led 2009, 22:03
Bydliště: Dolní Kounice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sakulajda » 10 úno 2015, 09:49

Vojtiš píše:Ondro když chci měnit zvuki tak musím dát tu sd kartu zvlášť do potšálu nebo to může zůstat v elmodu?
kartu vytáhni, dej do pc a spusť z ní programy na změnu zvuků
ruční změny zvuků v adresáři 111
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 916
Registrován: 03 led 2010, 11:59
Bydliště: Borohrádek Královehradecký Kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od honza kadrmas » 10 úno 2015, 10:37

Ahoj mě to taky nechtělo zatáčet za jízdy na radu pajaka jsem prohodil mezi sebou 2 a 1 kanál na přijímači a bylo po problému ;) ;) Jak tam dostanu ty uživatelské zvuky ?(jak, přes co a v jakém formátu se to nahrává) Dík Honza ;)
Váš Šaryk

sakulajda
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2934
Registrován: 28 led 2009, 22:03
Bydliště: Dolní Kounice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sakulajda » 10 úno 2015, 13:47

pechy píše: Jinak já na Hitec eclipse 7 pro. musím dát pravý knipl do leva a levým kniplem přehrávám user zvuky,třeba to někomu pomůže. El mod se prostě na každé výsílačce chová jinak
spis si clovek musi davat pozor pri zapojovani kanalu, nebot kazdy vysilac ma ch1, ch2 ,... na jine pace :!:
ja sem jich ted par zapojil a vsechny mam funkcne naprosto stejne - s tim neni zadny problem
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

sakulajda
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2934
Registrován: 28 led 2009, 22:03
Bydliště: Dolní Kounice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sakulajda » 10 úno 2015, 15:34

pechy píše:
sakulajda píše:
pechy píše: Jinak já na Hitec eclipse 7 pro. musím dát pravý knipl do leva a levým kniplem přehrávám user zvuky,třeba to někomu pomůže. El mod se prostě na každé výsílačce chová jinak
spis si clovek musi davat pozor pri zapojovani kanalu, nebot kazdy vysilac ma ch1, ch2 ,... na jine pace :!:
ja sem jich ted par zapojil a vsechny mam funkcne naprosto stejne - s tim neni zadny problem

Tak a zejtra ti to vsechno posilam :D :D . Skoda ze ses tak daleko uz bych tam byl.
:twisted:
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Milan
PzKpfw VI - Tiger
PzKpfw VI - Tiger
Příspěvky: 2792
Registrován: 28 led 2009, 23:54
Bydliště: Cvrčovice,Brno-venkov
Kontaktovat uživatele:

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Milan » 10 úno 2015, 16:15

Pechy - nech Kuldu na pokoji , já ho viděl první .... :P :P :P

Odpovědět

Zpět na „Elektronika“