ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Moderátor: sakulajda

Odpovědět
Uživatelský avatar
Ody
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 540
Registrován: 12 kvě 2012, 10:08
Bydliště: Plzeň

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Ody » 02 lis 2014, 09:16

Takže provizorně (a toto provizorium může mít trvalý charakter), jsem to vyřešil tak, že používám druhou vysílačku, kde jde nastartovat bez kalibrace a světla zapínám dvoupolohovým vypínačem na pátém kanálu. Narazil jsem na další záhady. Pokud vložím kartu do PC a spustím tam aplikaci "SoundManager" můžu zvolit zvukovou sadu, která je použita v mém případě "TigerII_v1.0_Base_NextGen". Tato zvuková sada mě celkem vyhovuje, akorát u ní není nadefinován zvuk pro elevaci hlavně a nenašel jsem způsob, jak to modifikovat. V Sound Manageru to nejde, v El-mod Configuratoru, jde z hlediska zvuku nastavit jen hlasitost, či něco vypnout, ale nejde zvuk elevace přiřadit. Nenašel jsem žádný konfigurační soubor, který by toto upravoval. Ve starších verzích El-modu takový soubor existoval. Neporadíte někdo?

Nastavení jízdních vlastností je bohaté a jejich správné nastavení pro konkrétní tank bude běh na dlouhou trať. Výrobce nabízí jen v podstatě tři nastavení, které se dají načíst s XML souboru a to tradiční težký, střední a lehký tank. Nevíte, jestli se někde nedají stáhnou nastavení pro konkrétní stroj?

Uživatelský avatar
Ody
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 540
Registrován: 12 kvě 2012, 10:08
Bydliště: Plzeň

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Ody » 02 lis 2014, 10:04

pechy píše:Já ty zvuky které chybí vkládám přímo bez manageru a v klidu se to přiřadí. V podstatě sound manager nepoužívám.
Ale jak je upravuješ? Kde? Díky.

Uživatelský avatar
Ody
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 540
Registrován: 12 kvě 2012, 10:08
Bydliště: Plzeň

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Ody » 02 lis 2014, 10:10

Mě jde o to, kde se definuje, jaký soubor je má přehrát při jaké události. Něco jako "IBU2.INI" u IBU2. Nebo prostě do zvukové sady "podstrčíš" jiný soubor pod stejným názvem? Díky.

Uživatelský avatar
Ody
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 540
Registrován: 12 kvě 2012, 10:08
Bydliště: Plzeň

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Ody » 03 lis 2014, 20:36

Tak jsem se trochu ponořil do těch zvuků a sady "NextGen" jsou trochu zvláštní. Na jednu stranu obsahují zajímavé zvuky v "motorové" sekci, na druhou stranu je zvuk např otáčení věže omezen jen na jeden zvuk při vypnutém motoru a jeden při zapnutém. Starší verze umožnutí mít několik sapmlů, které se přehrávají při různých rychlostech věže. Nenašel jsem nic ve stylu BLASTER.INI, takový soubor tam není, takže konfigurace zvuku je limitována nahráním celé sady. Měnit jsou jen některé zvuky (user, ambiet atd.) v sound manageru. Další možností je "podstrčit" jiný soubor se stejným názvem, což ale např. u více samplů k otáčení věže nefunguje - je možnost jen použít celou starou sadu.

Uživatelský avatar
Ody
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 540
Registrován: 12 kvě 2012, 10:08
Bydliště: Plzeň

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Ody » 05 lis 2014, 20:34

Upřesňuji informace o samplu na otáčení věže a elevaci - dá se v el-mod configuratorovi nastavit, aby se vzorek zrychloval.

sakulajda
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2942
Registrován: 28 led 2009, 22:03
Bydliště: Dolní Kounice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sakulajda » 20 led 2015, 22:15

Tak to zrovna zapojuju a mam rozporuplne pocity. Neco vymysleli dobre i jine semi zda podivne.
Nastaveni PC Configuratorem je opravdu bohate (bez nej to prakticky nejde) a to az mozna moc, nez se to vyladi k dokonalosti, tak to nekolik veceru zabere. Ale u toho uz nebudu.
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

sakulajda
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2942
Registrován: 28 led 2009, 22:03
Bydliště: Dolní Kounice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sakulajda » 20 led 2015, 22:18

Stejne tak navod. Drive byly kratke jednoduche prehledne a nyni ...
A jak sem na hromadu elmodu zvykli, par veci mi predelali a to byl masakr.
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Uživatelský avatar
Vojtiš
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 699
Registrován: 17 led 2011, 20:44
Bydliště: Přerov
Kontaktovat uživatele:

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Vojtiš » 20 led 2015, 23:34

Ondro chceš ně říct že jsem koupil zajíce v pytli! ]:-> to snad néé a to ladění na dlouhé večery ? nevím nevím čau Vojtiš.
KDO NEZAŽIL NEPOCHOPÍ !!!

sakulajda
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2942
Registrován: 28 led 2009, 22:03
Bydliště: Dolní Kounice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sakulajda » 21 led 2015, 07:26

Vojtiš píše:Ondro chceš ně říct že jsem koupil zajíce v pytli! ]:-> to snad néé a to ladění na dlouhé večery ? nevím nevím čau Vojtiš.
Fakt budes muset ladit (zvuky, jízdu, ...) !!! Ale pozitivum je to, ze od Balcina nepotrebujes programator, nebot tato deska ma vse potrebne pro propojeni s PC.
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

sakulajda
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2942
Registrován: 28 led 2009, 22:03
Bydliště: Dolní Kounice

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od sakulajda » 21 led 2015, 07:28

pechy píše:Jo jo take porad ladim a porad to neni ono je svtim hodne prace.
Pechy - ty máš ECO, nebo PRO?
Články:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Elektronika“