ural 4320 radiovoz

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.
Uživatelský avatar
romann
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 501
Registrován: 03 čer 2012, 07:46
11
Lokalita: Nitra

Re: ural 4320 radiovoz

Příspěvek od romann »

ahoj
dakujem za odpoved . zmena jasu svetiel nevadi. osvetlenie / elektronika/ co je v aute funguje tak isto ,ide dopredu svieti predne slino, zadne slabo, a naopak.
este by som sa opytal:
akym odporom znizit jas vysokosvietivych bielych led, pod prednymi smerovkami su male pozicne svetielka, merak nameral na kabli co ich bude napajat hodnotu 2,20, hodnota je rovnaka ako na velkych reflektoroch. potreboval by som aby svetielka svietili velmi slabo
Uživatelský avatar
spitfiremk1
PzKpfw IV
PzKpfw IV
Příspěvky: 414
Registrován: 29 led 2011, 17:38
13
Lokalita: Bochoř Bezručova 287 750 00 okres Přerov

Re: ural 4320 radiovoz

Příspěvek od spitfiremk1 »

Chlapi, Pružení se sice dá změkčit odebráním plastových podložek, ale lepší progresivita pérování a lepší křížení náprav, je vykoupeno ulomením pružinky, v místě uchycení na nápravě. Hlavně na přední nápravě. Zadek Uralu je na toto lepší, že užívá jednu pružinu, na každou stranu dvou náprav. Pérko je delší a prohýbá se rovnoměrněji, než ty kratší přední. Léta používám na listové pružiny pérka z hodinových strojků. Jsou různé šířky, tloušťky a tvrdosti. Musíte si jako já, nasbírat v kovošrotech, nebo u opravářů hodin, popřípadě zjistit prodejce, existuje li ta možnost. Pokud chcete z tohoto matroše okopírovat původní tvar a uchycení originálních pér modelu, musíte místa, kde budete provrtávat dírky, vyžíhat. Nad plynem rozehřát do nejvyšší teploty, kdy to zčervená a nechat vychladnout na okolní teplotu. potom vrtat. Ural má zatím vše originální, než se to posere, pak to vyřeším i tu, stejně, jako u mého Zilu 157 (zde na fóru popsán)
Můj Ural se ale přeměnil na civilní dumper, se sklápěním, aby ve Strážnici, či jinde, mohl dominovat jako asi jedinný Rus v kategorii a záplavě západních typů a tatrovek :-)) . viz odkaz.. tu jeho vojenskou nástavbu, jsem po rozsáhlých úpravách, použil na Gaz-66.

https://spitfiremk1.rajce.idnes.cz/Ural-skapec/
nejde li o život, jde o hov .......
Odpovědět

Zpět na „Poradna“