ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Moderátor: sakulajda

Odpovědět
Uživatelský avatar
Shotek
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 701
Registrován: 19 bře 2013, 10:21
Bydliště: Praha 9

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Shotek » 24 úno 2019, 22:52

50koruny píše:
23 úno 2019, 16:14
Díky.Takže nejaký Combicon s roztečou 3,5mm.Pozeral som po nich, ale na koniec som to po dlhšom googlení vzdal.Je to zle dostupné, nejednoznačné a až tak veľmi to nepotrebujem.Myslel som si že Číňan bude mať 10 kusov za pár korún do zásoby ale asi nie.Aj tak dobre vedieť.
Myslíš tenhle?
https://www.ebay.com/itm/3-81mm-Pitch-2 ... ect=mobile

Uživatelský avatar
Ody
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 520
Registrován: 12 kvě 2012, 10:08
Bydliště: Plzeň

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Ody » 05 zář 2019, 07:44

Vyšla nová verze firmware 2.01a pro ELMOD Fusion ECO/PRO/Puma.

Zajímavou novinkou této verze je zvětšení počtu uživatelských zvuků na celkových 24 - při použití půlvýchylek na kanálu 5 a také zvojnásobení počtu uživatelských funkcí použitím půlvýchylek na kanálech 6 a 7. (tj. ve výsledku 4 funkce pro "ECO" a 8 pro "PRO") funkcí.
Při změně verze firmware (2.xx) by nemělo dojík k výmazu nastavení - toto je také užitečné

02.09.2019 Version 2.01a (Fusion ECO/PRO/Puma)
- The number of user sounds is tripled to 24.
- The number of user functions is doubled (8 for Fusion PRO, 4 for Fusion ECO)
- Correction of a bug in 2.00j where a receiver was not detected if it was not connected from the moment of power-on
- Selection of the barrel recoil options in the ElMod App clarified
- When updating/downgrading to a 2.xx firmware, the settings are no longer reset

Uživatelský avatar
scoutT34
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 503
Registrován: 11 zář 2015, 15:47
Bydliště: Hrubá Borša

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od scoutT34 » 05 zář 2019, 12:09

to je zaujímava novinka

je presne uvedene na ktore verzie dosky je možné tento firmware použiť ?

predpokladám že iba na posledné verzie REV.F alebo aj na staršie ?

skúšal to niekto ?

Uživatelský avatar
Ody
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 520
Registrován: 12 kvě 2012, 10:08
Bydliště: Plzeň

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Ody » 06 zář 2019, 07:28

scoutT34 píše:
05 zář 2019, 12:09
to je zaujímava novinka

je presne uvedene na ktore verzie dosky je možné tento firmware použiť ?

predpokladám že iba na posledné verzie REV.F alebo aj na staršie ?

skúšal to niekto ?
Ještě jsem to nezkoušel, nicméně mám dva moduly Elmod Fusion starších revizí a mám tam momentálně firmware 2.00g a funguje dobře. Předpokládám, že i 2.01a bude v pohodě - výrobce neuvádí nic o tom, že by použití bylo omezeno jen na revizi F.

Uživatelský avatar
scoutT34
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 503
Registrován: 11 zář 2015, 15:47
Bydliště: Hrubá Borša

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od scoutT34 » 06 zář 2019, 09:57

ďakujem za info

keď bude čas a chuť tak to vyskúšam
(mám doma ešte jeden ELMOD PRO v.F , odložený na budúci projekt)

keď vyskúšam napíšem

Uživatelský avatar
Shotek
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 701
Registrován: 19 bře 2013, 10:21
Bydliště: Praha 9

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Shotek » 07 zář 2019, 00:24

dnes jsem updatoval na 2.01a Fusion v mým téčku a zatím se zdá, že je všechno OK cool
můžu potvrdit, že původní nastavení opravdu zůstalo a políčka pro ty zvuky navíc jsem tam taky zahlédl, je tam toho už docela parta :D
ahoj

Uživatelský avatar
Ody
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 520
Registrován: 12 kvě 2012, 10:08
Bydliště: Plzeň

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Ody » 10 zář 2019, 20:23

Taky potvrzuji, že jsem dnes dva moduly starších revizí upgradoval na fw. 2.01a a vše je OK.

Uživatelský avatar
Shotek
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 701
Registrován: 19 bře 2013, 10:21
Bydliště: Praha 9

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od Shotek » 04 pro 2019, 09:41

Ahoj tankáni,
mám asi triviální dotaz ohledně správného připojení LEDek pro světla na Fusion PRO?
Chci to konečně dodělat v téčku, ale protože ho dělám ze statiky, tak nemám původní kabeláž, se kterou Elmod počítá a tedy ani nevím jak HL zapojení světel přesně vypadá... Předpokládám ale, že T-34 asi má 1x přední a 1x zadní v sérii, nebo třeba u Tigra jsou vpředu 2 světla, takže to samý?

Co jsem zatím zjišťoval, tak LEDky obecně povětšinou snesou dlouhodobě okolo 3-4V. Když jsem měřil výstup na konektoru, který je označen pro přední a zadní světlo, tak mi měřák ukazuje plnou voltáž akumulátoru, tzn. přes 8V v plně nabitém stavu.
Jestli jsem pochopil správně, tak při seriovém zapojení LEDek se napětí snižuje, takže pokud budou zapojeny ty 2ks, tak každá dostane mezi 3 a 4V podle stavu aku a je to cajk?

Ale pokud bych chtěl třeba připojit jen jednu samotnou a aby i nějakou dobu vydržela a neshořela, tak bych měl vložit odpor příslušné hodnoty do série s LEDkou, že jo?

Jinak jsou tam ještě další vývody na přídavný LED, ale ty jsem zatím měřit nezkoušel...

Dík předem za radu/názor

ahoj ahoj

Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 914
Registrován: 03 led 2010, 11:59
Bydliště: Borohrádek Královehradecký Kraj

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od honza kadrmas » 04 pro 2019, 10:06

Ahoj co mám ledky přímo spínané el modem tak mám bez odporů. Ani hl. Je tam myslím neměl.
Váš Šaryk

Uživatelský avatar
scoutT34
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 503
Registrován: 11 zář 2015, 15:47
Bydliště: Hrubá Borša

Re: ELMOD ThinkTank FUSION PRO + ECO

Příspěvek od scoutT34 » 04 pro 2019, 11:08

Ahoj

niesom teraz pri pocitaci , ale ak sa nemylim, tak v elmod aplikacii sa da nastavovat hodnota napatia a teda meniť jas svetiel

treba zapnut elmod na pocitac a pozriet zalozku lights
mne sa zda že tam bol taký bežec ktorým sa dal nastavovat jas svetiel
neviem aka je minimalna a maximálna hodnota

Odpovědět

Zpět na „Elektronika“