Barevné řešení parádní, lépe se čte i v mobilu, ale stejně jako Smailymu mi trochu chybí sekce se zobrazováním nových příspevků, ale celkově vzato určitě palec nahoru
PS: Když už bude všechno OK, nebyla by možnost přidat tu kategorii do vlákna "jiné" o kterou jsem ti nedávno psal?
Pokud ne, tak nevadí, akorát bych rád věděl jestli s tím mám počítat nebo ne. Díky
Jenda26 píše: ↑19 úno 2019, 15:49
Nové fórum vypadá dobře, díky Vláďo.
PS: Když už bude všechno OK, nebyla by možnost přidat tu kategorii do vlákna "jiné" o kterou jsem ti nedávno psal?
Pokud ne, tak nevadí, akorát bych rád věděl jestli s tím mám počítat nebo ne. Díky
Ne, nepočítej.
V.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky
nejde tam prosím vložit bez dalšího klikání ... hned na začátek záložku nové příspěvky, jako to bylo.
Jsem názoru, že to každý hledá nejdříve, co je za nové příspěvky a co nového se odehrálo. V rychlých odkazech mi je jasné, že to najdu, ale ...
Mě se nová verze fóra libí a to z důvodu hlavně toho, že čtu forum na mobilu jak v práci tak i třeba v dilně.
Nemám sice žádný super mobil,ale na 5,5 palcovém displeji se forum čte velice dobře proti předchozí verzi.
Za mě adminovi velké uznání za dobrou práci.
"Papír snese všechno a proto vzniknul tento model". CC-01 - 8x8 ~Tamiya ~.
nejde tam prosím vložit bez dalšího klikání ... hned na začátek záložku nové příspěvky, jako to bylo.
Jsem názoru, že to každý hledá nejdříve, co je za nové příspěvky a co nového se odehrálo. V rychlých odkazech mi je jasné, že to najdu, ale ...
díky
Rád čtu kouzelné slovo... V nejbližší době se k tomu nedostanu, ale myslím na to a uvidím jak rychle půjde vyhovět.
Mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako vždycky