Elmod Fusion Pro

Zeptejte se ostatních uživatelů nato, co Vás zajímá, nebo s čím potřebujete pomoct.

Moderátor: sakulajda

GhostSlawa
PzKpfw III
PzKpfw III
Příspěvky: 50
Registrován: 12 říj 2015, 13:35
Lokalita: Kralupy nad Vltavou

Elmod Fusion Pro

Příspěvek od GhostSlawa »

Ahoj, po dlouhé odmlce jsem se dostal opět k tanku. Otevřel jsem krabici a chci si nastavit desku, co jsem kdysi koupil od někoho de na fóru. No je to už pár let. Nicméně nedokážu desku připojit k PC. Mám W10, Elmodapp jsem si nainstaloval, drivery mám, ale desku mi to nenajde. Stále píše že hledá spojení. Nejde mi ani konfigurátor.

Elmod app je v. 1.12.0
USB je nastavené na port COM3.
Nedokázal by mi někdo poradit ? Nenašel jsem žádné info.

Moc díky Slawa
GhostSlawa
PzKpfw III
PzKpfw III
Příspěvky: 50
Registrován: 12 říj 2015, 13:35
Lokalita: Kralupy nad Vltavou

Re: Elmod Fusion Pro

Příspěvek od GhostSlawa »

Tak mám pokrok, změna na COM1 pomohla, nicméně ElmodApp mi říká že mám starý firmware a ElmodConfig se nespustí a spadne hned po startu. I když spouštím jako správce.

Error je : Failed to write core dump. Minidumps are not enabled by default on client versions of Windows

nesetkal se s tím někdo ?
Uživatelský avatar
scoutT34
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 630
Registrován: 11 zář 2015, 15:47
Lokalita: Hrubá Borša

Re: Elmod Fusion Pro

Příspěvek od scoutT34 »

na 100% ti nepomôžem , max moje poznámky
- zjavne nemaš kompatibilný firmware pocitač v 1.12.0 vs firmware doska ELMOD
- akú verziu dosky ELModu máš (B-F) ?
- ak by si mal verziu softwaru ElmodApp kompatibilnu s tvojou doskou išlo by to

kaydopadne abz to to fungovalo potrebujes dostat na dosku ELMOD spravnu verziu FIRMWARE
teraz som v práci a nedostanem sa na ELMOD stranku https://www.elmod.eu
kaydopadne skus ci nenajdes na youtube navod upgradu FIRMWARE na ELMOD doske
GhostSlawa
PzKpfw III
PzKpfw III
Příspěvky: 50
Registrován: 12 říj 2015, 13:35
Lokalita: Kralupy nad Vltavou

Re: Elmod Fusion Pro

Příspěvek od GhostSlawa »

Tak verzi desky nedokážu určit. Ale je stará cca 7let. Objednávali jsme ji tady v roce 2015. Od tý doby ležela v šuplíku :roll:
Uživatelský avatar
scoutT34
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 630
Registrován: 11 zář 2015, 15:47
Lokalita: Hrubá Borša

Re: Elmod Fusion Pro

Příspěvek od scoutT34 »

skus ju odfotit a daj sem fotku alebo mi pošli SZ
ja mam.doma asi navody všetkych verzii skusim to identifikovat
Uživatelský avatar
honza kadrmas
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 940
Registrován: 03 led 2010, 11:59
Lokalita: Borohrádek Královehradecký Kraj

Re: Elmod Fusion Pro

Příspěvek od honza kadrmas »

Aktualizovat soft v desce elmod app funguje až na těch novějších verzích taky mi to blblo...
Váš Šaryk
GhostSlawa
PzKpfw III
PzKpfw III
Příspěvky: 50
Registrován: 12 říj 2015, 13:35
Lokalita: Kralupy nad Vltavou

Re: Elmod Fusion Pro

Příspěvek od GhostSlawa »

Tak jsem nainstaloval virtual PC a spustil W7 a s podporou WXP SP3 to naskocilo a prave tam cpu 1.09 ale na netu je firmware 2.06b ale nejde stahnout. Nevis proc ? Stahovani nezacne. Jinak fotku poslu zase y jinzho pc v dalsim prispevku.
Uživatelský avatar
scoutT34
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 630
Registrován: 11 zář 2015, 15:47
Lokalita: Hrubá Borša

Re: Elmod Fusion Pro

Příspěvek od scoutT34 »

tak toto fakt netuším prečo sa to nedá stiahnut
na tvojej SD karte v ELMODe by si mal mat software s ktorým bola doska kedysi nastavovaná

neviem ci nahodou posledna verzia obslužného programu nieje obsahuje v samotnej inštalácii ElMod App
hlavne treba zistit tú verziu dosky
Uživatelský avatar
scoutT34
PzKpfw V - Panther
PzKpfw V - Panther
Příspěvky: 630
Registrován: 11 zář 2015, 15:47
Lokalita: Hrubá Borša

Re: Elmod Fusion Pro

Příspěvek od scoutT34 »

inac tu sú návody k jednotlivým ELMOD doskám
https://elmod.eu/manuals/?lang=en#archiv

a na počítaci naozaj sú aj staršie verzie firmware
GhostSlawa
PzKpfw III
PzKpfw III
Příspěvky: 50
Registrován: 12 říj 2015, 13:35
Lokalita: Kralupy nad Vltavou

Re: Elmod Fusion Pro

Příspěvek od GhostSlawa »

Neumím sem vložit fotku. Ale na PC jsem dokázal nahrát V1.09d.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“